Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anne Meara
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anne Meara

Data urodzenia: 1929-09-20
Wiek: 89 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Małżeństwa :
Jerry Stiller (od 14.09.1954), 2 dzieci: Amy (ur. 09.08.1961) i Ben (ur. 30.11.1965)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anne Meara gra w filmach

Anne Meara - filmografia aktorska

Another Harvest Moon / Another Harvest Moon (2009) jako Ella
Sweet Flame / Sweet Flame (2009) jako Peg
Crooked Lines / Crooked Lines (2003) jako Hard Boiled Woman
Yard Sale, The / Yard Sale, The (2002) jako Hank
Magiczne buty / Like Mike (2002) jako siostra Theresa
Zoolander / Zoolander (2001) jako Protestująca kobieta niewymieniony w czołówce
Jakoś to będzie / Get well soon (2001)
Ofiara losu / Chump Change (2000) jako Kierowniczka castingu
Brooklyn Thrill Killers / Brooklyn Thrill Killers (1999) jako Pani Perrett
Judy Berlin / Judy Berlin (1999) jako Bea
Powrót do Bostonu / Southie (1998) jako pani Quinn
Jitters / Jitters (1997) jako Louise
Waga Ciężka / Heavy Weights (1995) jako Alice Bushkin
Pocałunek śmierci / Kiss of Death (1995) jako Matka Bev
Gdzie jest jednooki Jimmy? / Search for One-eye Jimmy, The (1994) jako Holly Hoyt
Orbitowanie bez cukru / Reality Bites (1994) jako Louise
Through an Open Window / Through an Open Window (1993) jako Madeline Jason
Autostrada do piekła / Highway to Hell (1991) jako Kelnerka
Przebudzenia / Awakenings (1990) jako Miriam
I o to chodzi! / That's Adequate (1989) jako Charlene Lane
Koń o imieniu Długi Strzał / Longshot, The (1986) jako Madge
Moja mała dziewczynka / My Little Girl (1986) jako Pani Shopper
Chłopcy z Brazylii / Boys from Brazil, The (1978) jako Pani Curry
Brzydkie zwyczaje / Nasty Habits (1977) jako Siostra Geraldine
Corner Bar, The / Corner Bar, The (1972) jako Mae